Voimassa 1.5.2015 alkaen

Verkkokauppa

Loihakka Oy (y-tunnus 2514189-7) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Lahjakortit

Lahjakortit ovat voimassa 18kk ostohetkestä. Lahjakortti on käytettävissä kaikkiin Loihakka Oyn tuottamiin palveluihin.
HOX!! LAHJAKORTTINA TOIMII TILAUKSEN NUMERO! Numeron näet tilausvahvistuksesta.

Maksutavat

Lasku
Myymme laskulla ainoastaan yritysasiakkaille. Tarkistamme luottotiedot

Ennakkolasku
Tuote toimitetaan sinulle 14vrk kuluessa maksun saapumisesta mikäli tuotteen kohdalla ei ole toisin ilmoitettu.

Verkkomaksu
Tuote toimitetaan sinulle 14vrk kuluessa maksun saapumisesta mikäli tuotteen kohdalla ei ole toisin ilmoitettu.

Collector

Yli 20-vuotiaille asiakkaille. Kertaostos maks. 5000 €, takaisinmaksuaika 36 kk. Laskulla ja osamaksulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun, päätöksen lainan myöntämisestä asiakas saa heti. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuvat suojatussa yhteydessä.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Mikäli tuotteesi lähtee matkaan meiltä postipakettina tai Kiitolinjan rahtina, toimitamme Sinulle seurantakoodin lähetyksen seuraamista varten.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 14 päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus joka koskee alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä tuotteita.

Tilauksesta valmistetuilla tuotteilla (reet) ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Palautus- ja takuuasioissa ota suoraan yhteys kauppiaaseen.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.